Kom naar de Gezondheidsdag

Kom naar de Gezondheidsdag!

Op 26 september 2019 organiseert de gemeente voor alle inwoners van Het Hogeland de Gezondheidsdag. U hoeft zich niet aan te melden en de toegang is gratis. Neem uw kinderen gerust mee want we organiseren leuke activiteiten voor ze.

Over de gezondheidsdag

·        Voor wie: alle inwoners van de gemeente Het Hogeland

·        Waar: De Blauwe Schuit, Warfstraat 1, 9951 BS Winsum

·        Wanneer: donderdag 26 september tussen 15:00 en 20:00 uur (vrije inloop)

Gezond zijn is meer dan niet ziek zijn. Gezond zijn betekent dat je mee kunt doen in de maatschappij. Dat je sociale contacten hebt, je goed aan een budget kunt houden en eigen keuzes kunt maken. Wij vinden het belangrijk dat iedere inwoner van onze gemeente toegang heeft tot een gezond leven. Gezonde voeding, voldoende beweging, terug kunnen vallen op mensen om je heen en leren om minder stress te ervaren. Daarom organiseren we voor alle inwoners van Het Hogeland de Gezondheidsdag.

Wat is er allemaal te doen?

Je kunt kraampjes bezoeken en workshops volgen van veel grote en kleine regionale organisaties. De onderwerpen zijn heel gevarieerd: van het volgen van een yogales, het bereiden van een gezonde en betaalbare maaltijd, informatie over budgetteren tot het bewegen op een groot luchtkussen.

Welke workshops kun je volgen? zie verder:

https://hethogeland.nl/nieuws/nieuwsbericht/artikel/detail/News/kom-naar-de-gezondheidsdag.html

Top