Afscheid voormalige ouderenraad gemeente de Marne

De Ouderenraad van de voormalig gemeente de Marne nam na 26 en een half jaar afscheid van deze raad. Hij houdt dus op te bestaan. De Adviesraad Het Hogeland neemt de adviesfunctie voor de nieuwe gemeente het Hogeland over. Functioneert al zodanig gedurende vorig jaar 16 maart 2018. Op die dag vond de installatie van de leden van de adviesraad plaats.

De leden van de Adviesraad werden voorgesteld aan de bijna 80 ouderen uit de voormalige gemeente de Marne met zijn 21 dorpen.

Uit de zaal kwam de vraag over de toegankelijkheid van de nieuwe gemeente Het Hogeland. Ook het gemeentenieuws bereikt weinig mensen omdat de Noorderkrant in de buitendorpen niet bezorgd wordt.

De overgang is wennen voor de oudere inwoners. Wij konden de aanwezigen een beetje gerust stellen door te vertellen dat wij deze signalen aan de nieuwe gemeente middels een brief gaan doorgeven

Na het afscheid en het voorstellen genoten de ouderen van een optreden van het Warffums Mannenkoor en van de Goochelaar Hilbert Geerling uit Warfhuizen

Top